Těsto na perníčky
Detailní popis produktu
Jak na naše rumové perníčky?
- Těsto krátce propracujte na pomoučeném vále a vyválejte na tloušťku cca 0,5 cm.
- Vykrajujte tvary, přeneste je na plech s pečicím papírem a potřete rozšlehaným vejcem.
- Pečte v předehřáté troubě: horkovzduch 165 °C, klasický ohřev: 175 °C, doba pečení: 10–15 minut (podle velikosti perníčků).
- Hned po vyndání namočte do rumu s cukrem a nechte několik hodin vyschnout.
Složení:
- BIO mouka, vejce z volného chovu, BIO cukr, BIO máslo, med, perníkové koření, soda jedlá, kakao Herůfek
Od jara do podzimu zavařujeme, nakládáme a fermentujeme sezónní suroviny od českých a moravských farmářů, abyste si je mohli vychutnávat po celý rok – vyzkoušejte naše marmelády, zavařeniny, tibi limonády nebo sirupy. Do vaší spíže přispějeme i dalšími výrobky od našich pekařů, ať už je to granola na snídani, nebo sušenky k odpolednímu čaji.
