A-maso

10 položek celkem

Cena

68285
168285
220427 eska L1170957 Edit (1)
135 Kč

V hovězí šunce vyniká přirozená chuť hovězího masa. Je libovější variantou Pastrami. Doporučujeme nakrájet na tenké plátky a podávat na chlebu s máslem a okurkou nebo čerstvým...

2225
220427 eska L1170958 Edit
115 Kč

Šťavnatá  klobása  s výraznou chutí po paprice a česneku. 500g  Složení: vepřové maso 78 %, hovězí maso 19 %, dusitanová solicí směs(99,5 % jedlá sůl s jódem,...

2210
220427 eska L1170959 Edit
148 Kč

Turistický salám vyrobený z vepřového a hovězího masa. Minimálně tři týdny se suší a má bohatou kořeněnou chuť i vůni.

2213
220111 eska L1110741
115 Kč

Vepřový bok je naložený v mořské soli a směsi koření, kde nejvýraznější složkou je česnek a tymián. Nasoleni trvá tři týdny a suší se při teplotě 12C a 75% vlhkosti 3 až 6...

2108
220111 eska L1110748
165 Kč

Hovězí kulatá plec je  naložena v mořské soli a směsi koření kde nejvýraznější složkou je jalovec, rozmarýn a skořice. Nasoleni trvá tři týdny a suší se při teplotě 12C a...

2111
220111 eska L1110728
205 Kč

Silný hovězí bujón. Přírodní redukce z hovězích kostí, masa a zeleniny. Perfektní pomocník v kuchyni na posílení všech masových pokrmů a omáček. 100g 

2075
220825 eska L1130639 Edit
78 Kč

Vepřové škvařené sádlo. Používá se na přípravu základů pod maso nebo na pečení buchet. Výborné je též namazané na chléb s mladou cibulí.  AMASO, 1ks

2387
220825 eska L1130629 Edit
68 Kč

  Škvarky ze sádla z Přeštíka. AMASO, 1ks

2384
220111 eska L1110716
235 Kč

Poctivý hovězí vývar se vaří přibližně 16 hodin.  1000ml 

2081
220412 eska L1170712 Edit
285 Kč

Skvělé špekáčky prokládané cibulí a okurkou, zalité v sladkokyselém nálevu si nyní můžete odnést domů ve skle. Skladujte do 4°C. 500g

2084