Adventní kalendář Myšák
Detailní popis produktu
Oslaďte si čekání na Štědrý den adventním kalendářem z cukrárny Myšák.
Obsahuje tři druhy nugátů. Nugát z lískových ořechů z Piemonte a mléčné čokolády Valrhona Satilia. Nugát z pistácií Bronte D.O.P. a bílé čokolády Valrhona Ivore. Nugát z mandlí z Avoly a mléčné čokolády Valrhona Satilia.
Okénka kalendáře odkazují na průčelí domu, ve kterém cukrárna sídlí.
Fasáda ve stylu art deco s geometrickými obrazci v národních barvách, jak ji známe dnes, vznikla v roce 1923. Přestavbu provedl Josef Čapek, ale autorem prý byl architektonický génius Josef Gočár - velký kamarád pana Myšáka. Ve stylu art deco je také interiér, ve kterém se zachovaly některé původní prvky jako vitríny u vchodu.
Parametry produktu
| Hmotnost: | 240 g (24 x 10 g) |
|---|---|
| Složení: | lískový ořech TGT Piemont 32 %, mléčná čokoláda 35% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaové boby, slunečnicový lecitin), mořská sůl, sicilská mandle Avola 32 %, pistáciový ořech Bronte D.O.P 32 %, bílá čokoláda 31% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, slunečnicový lecitin, výtažek z vanilky) |
| ? Energetická hodnota: | 2555 KJ / 610 kcal |
| ? Tuky: | 41 g |
| ? z toho nasycené mastné kyseliny: | 16 g |
| ? Sacharidy: | 47 g |
| ? z toho cukry: | 44 g |
| ? Bílkoviny: | 11 g |
| ? Sůl: | 0,86 g |
| Skladování: | Skladujte v suchu a v chladu, při teplotě 15–18 °C. |
| Alergeny: | 1, 6, 7, 8 |
Ambiente navazuje na prvorepublikovou tradici cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici v Praze. Nabízejí klasické české zákusky, dorty i poháry, výběrovou kávou a lahodné snídaně.
