Vařená zrna se dávají do pomazánek, salátů a používají se místo krup.
Původní odrůda kmínu, vysoce aromatická. Nesmí chybět v chlebu ani ve vařených bramborách.
Kvalitní biočokoláda. Doporučujeme tu s chlebem 66 opraženým v peci na dřevo.
Hodí se všude tam, kde se používá majoránka, ale má výraznější chuť.
Vařená dvouzrnka se hodí do salátů, polévek i rizot.
Na čaj nebo zdobení jídel.
Netradiční paštika vyrobená z farmářských kuřat a bylinného likéru.
Farma Poděbrady. Květový med s vlašskými ořechy.
Farma Poděbrady. Květový med s rakytníkovou šťávou bohatou na vitamin C. Ideální na posílení imunity. K oslazení čajů nebo jen tak na lžičku.
Na loupáky, housky nebo do koláčů.
Biomouka, ze které pečeme náš chleba 33.
Biomouka, která je základem našeho chlebového kvasu a chleba 66.
Výjimečná sušená houba do polévek, omáček nebo do rizota.
Na čaj, do základů pod maso, k pečené zelenině. Ideální je v kombinaci s dýni.
V Esce ho přidáváme do základu na rajskou. Hodí se do rajčatových omáček, dresinků, marinovaných hub nebo na nakládání masa.
Na chleba, do těstovin nebo jako rychlé vepřo knedlo zelo.