Snídaně Karlín

335 Kč

loupákový toast, lososovitý pstruh, zelenina, vejce, smetánek, ovoce, jablečný mošt

Detailní informace

Detailní popis produktu

    • Loupák ve tvaru briošky namáčíme ve vajíčku a opékáme na másle Na briošku pokládáme pošírované vajíčko a lososovitého pstruha, kterého si sami marinujeme v soli a cukru a pak udíme, uzenou rybí majonézu – vyudíme rybí kosti, které nám zůstanou po vyfiletování ryb, nainfuzujeme jimi olej a z něj pak uděláme majonézu. Tu dosolujeme vlastní rybí omáčkou ze sladkovodních ryb. Celé to doplníme sezónní zeleninou ochucenou pažitkovým olejem, solí, pepřem a verjus, tedy šťávou z nezralých hroznů, kterou používáme jako českou alternativu citronu. 
    • Smetánek vyrábíme z tvarohu z farmy Struhy, žloutků, cukru a vanilky a zjemňujeme vyšlehanou smetanou. Podáváme ho se sezónním ovocem a 48% čokoládou Valrhona.