Ocet na pití macerovaný 250ml
Detailní popis produktu
Ocet bez přidaných siřičitanů nejdřív 12 měsíců spontánně fermentuje místními kulturami v 225 litrových ciderových dubových sudech. Dalších 5 měsíců pak původní pomalá orleánská fermentační metoda v octařských dubových sudech dává vzniknout octu aromaticky a chuťově jemnému, komplexnímu - vhodnému i na pití. (Výroba konvenčních octů trvá jen několik dní).
Následná macerace ovoce přidává další fantastické vrstvy chutí a vůní.
Z této lahve uděláte 10-20 avantgardních nealko i alko drinků. Protřepte - nalijte - řeďte 1 díl na 5-10 dílů třeba perlivé vody, klidně přidejte 1 díl alkoholu dle vlastní chuti - experimentujte. Vynikající do alko a nealko koktejlů, smoothies, fresh džusů, salátů, polévek, omáček i horkých nápojů.
Pijete-li jablečný ocet pravidelně, doporučená denní dávka do 25 ml (2 neplné polévkové lžíce)
Nepasterovaný, nesířený, jen hrubě filtrovaný.
Obsah závojů živé octové matky či sedimentů macerovaných plodů je přirozený, skladujte v chladu do 8 °C - zpomalíte tak tvorbu závojů živé octové matky v lahvi.
Různé příchutě.